Als ondernemer hoef je er niet alleen voor te staan.

Juist met de support van anderen kun je nog authentieker zijn, meer impact maken en je doelen sneller bereiken.

Ik sta klaar om jou te ondersteunen, richting te geven en jou én je onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Ga jij samen met een groep gelijkgestemde ondernemers aan de slag?

Je weet wat je wilt en diep vanbinnen weet je dat je het kunt.

Impact maken, een verschil maken in de wereld met jouw unieke missie en visie. Bijdragen aan de levens van anderen, puur door jouw authentieke zelf te zijn.

Je wil jouw licht feller laten schijnen.

Want je weet dat dit slechts het begin is. Je weet dat je méér kunt dan wat je nu doet en je bent er klaar voor om de stappen te zetten om daar te komen.

Niets is zo krachtig als samenwerken met anderen om jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Een groep waarin iedereen authentiek is, waar je aangezet wordt om volledig jezelf te zijn. Om vervolgens vanuit jouw unieke zelf stappen te gaan zetten die je verder helpen.

Dat is precies wat we in mijn ondernemersgroepen doen, 3 maanden lang elkaar ondersteunen en doen wat nodig is om jezelf en je onderneming te transformeren. 

Authenticiteit is belangrijk voor je. Je wilt je hart volgen.

Je droomt ervan om…

 • Je inkomen te vergroten zonder harder te gaan werken, om financiële stabiliteit en vrijheid te creëren.
 • Een grote, positieve impact op de wereld te maken.
 • Meer plezier te hebben in wat je doet.
 • Jezelf iedere dag energiek en geïnspireerd te voelen.
 • Tijd over te hebben voor plezier, buiten je onderneming om.
 • In lijn met je authentieke zelf te ondernemen en te kunnen vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

Het goede nieuws is dat dit ALLEMAAL mogelijk is.

Het begint allemaal met het weghalen van blokkades; overtuigingen die je niet verder helpen. Met het volledig geloven in jezelf en te vertrouwen dat je het kunt én dat je het waard bent.

Laten we eerlijk zijn; als je geen blokkades had en volledig in jezelf zou geloven, dan was je nu al op dat volgende niveau geweest.

Wat houdt je tegen om volledig jezelf te zijn als ondernemer?

Deze punten zie ik bij veel ambitieuze, bewuste vrouwen terug:

 • Twijfels of jij wel genoeg bent, of jouw dromen er wel toe doen.
 • Je vergelijkt jezelf steeds met anderen.
 • Je voelt jezelf oververmoeid en gestrest.
 • Je weet niet waar je moet beginnen met veranderen.
 • Niet in verbinding zijn met je authentieke zelf.
 • Te weinig tijd maken voor wat je écht wilt, er is altijd wel een excuus.
 • Perfectionisme.
 • Weten dat je jezelf niet wilt overwerken, maar het toch vaak doen.
 • Beperkende overtuigingen over ondernemen en over jezelf.
 • Weinig steun van anderen, je voelt je soms eenzaam in wat je doet.
 • Je durft niet te vertrouwen op je innerlijke wijsheid.

Herken je jezelf hierin? Ik weet dat het moeilijk is om te zien, maar het feit dat je het herkent betekent ook dat je het kunt veranderen.

Hoe je dat doet?

Door contact te maken met jouw authentieke zelf.

Met die krachtige, innerlijke wijsheid die precies weet wat je moet doen en welke stappen je kunt nemen. En door dat contact vervolgens te behouden tijdens het nemen van de stappen.

Je laat jezelf niet langer weerhouden door twijfels of meningen van anderen. Je weet welke klanten je aan wilt trekken je weet wat je hen wilt bieden. Je weet hoe je dit kunt gaan doen, door het schrijven van de juiste teksten en door op JOUW unieke manier je boodschap naar buiten te brengen; jouw marketing. Marketing die goed voelt.

En weet je wat het mooie is? Als je er klaar voor bent om deze stappen te zetten, dan is het makkelijk om het te gaan doen. Dan zijn de obstakels die je ziet ineens zo veel kleiner, of ze zijn er misschien zelfs helemaal niet.

 

Het feit dat je deze tekst nu leest zegt mij dat je er daadwerkelijk klaar voor bent.

Je bent klaar om stappen te zetten. Klaar om te vertrouwen op jezelf en te gaan ondernemen vanuit jouw authenticiteit. 

Zo ziet de ondernemersgroep eruit

 • Samen met 5 andere ondernemers ga je 12 weken lang bewust aan je onderneming werken.
 • We komen 6x samen (elke 2 weken) in een groepssessie van 1,5 uur. Tijdens deze sessies doen we ademhalingsoefeningen, visualisaties en ontvang je coaching op een onderwerp naar keuze. Strategie, planning, doelgroep – het komt allemaal aan bod.
 • Daarnaast heb je 1 of 3 persoonlijke coachingssessies met mij voor nog meer focus.
 • Tussendoor krijg je huiswerkopdrachten om meer inzicht te krijgen in jezelf en je onderneming, deze bespreken we in de groepssessies.
 • Je sluit de groep af met inzicht in jezelf, je blokkades, je onderneming en je doelgroep. Plus praktische actiestappen, een strategie om mee verder te kunnen.

Dit leer je in de groep

 • Een methode om in contact te komen met jouw authentieke zelf – dit doen we door middel van visualisatie, waarbij je meteen duidelijke actiestappen maakt om verder te komen.
 • Je leert jouw saboterende stem kennen – zodat je samen kunt gaan werken met je saboteur in plaats van jezelf tegen te laten houden door die negatieve stem.
 • Het doorbreken van negatieve overtuigingen over jezelf – daarmee krijg je meer vertrouwen in jouw eigen vermogen om je dromen waar te maken.
 • Voor jezelf zorgen, zonder alleen maar hard te werken – tijd voor jezelf maken en tegelijkertijd je onderneming versterken.
 • Doen wat voor JOU werkt – dus niet wat voor anderen werkt of wat anderen zeggen dat je zou moeten doen, je leert jouw eigen weg kennen.
 • Authentieke marketing – de rode draad door je onderneming die alleen goed werkt wanneer het voor jou goed voelt.
 • Makkelijker ondernemen – niet langer worstelen, maar doen waar je goed in bent en daarmee overvloed creeëren.
 • Jouw visie en missie nog duidelijker maken – zodat je precies weet wat je wilt en hoe je dat gaat doen.
 • Klanten aantrekken die bij jou passen – om vervolgens een grote impact te maken in hun levens.

Ik ben begonnen met deze ondernemersgroepen omdat ik geloof in de eigen kracht van ondernemers én in de kracht van verbinding. Het is ontzettend mooi om de deelnemers niet alleen veel dieper in contact te zien staan met zichzelf en daarmee in een flow terecht te komen, maar ook om ze elkaar te zien ondersteunen. Met elkaar mee te denken en elkaar nog meer in hun kracht te zetten. Zodat je nooit meer het gevoel hebt dat je er alleen voor staat.

 Samen sta je sterk, maar dan wél door je authentieke zelf te zijn.

Door volledig in je kracht te gaan staan en vanuit je authentieke zelf te gaan ondernemen, maak je ruimte voor transformatie. In je eigen leven én in je onderneming. Zodat alles op elkaar afgestemd is. In de ondernemersgroep combineren we dat met alle praktische zaken die je nodig hebt om jouw onderneming naar dat volgende niveau te helpen. Daarin denken we met elkaar mee en leren we van elkaar, zodat je precies die tools krijgt die bij jou passen. Van website tot social media en van e-maillijst tot lancering. Dat waar jij hulp bij nodig hebt, komt aan bod.

Maar… Het is aan jou om de eerste stap te zetten.

Om niet langer te wachten tot alle planeten op precies de juiste positie staan of tot de maan de juiste stand heeft. Het is altijd het juiste moment om in jezelf te investeren en te werken met wat je hebt. Om in JOUW kracht te staan en niet langer afhankelijk te zijn van externe factoren.

De wijsheid die je nodig hebt zit namelijk allang in jou.

Ben jij er klaar voor?

Meld je hieronder aan voor de eerstvolgende ondernemersgroep.

De eerstvolgende groep begint in april en er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar.

Na aanmelding neem ik contact met je op om jouw wensen te bespreken en om door te spreken of de ondernemersgroep bij jou past.

Hoe de ondernemersgroep werkt

 1. Na aanmelding neem ik contact met je op om te bespreken of de ondernemersgroep iets voor jou is. We plannen daarvoor een telefonische afspraak van ongeveer een half uur.
 2. Hebben we een match? Dan schrijf je je officieel in voor de groep.
 3. De ondernemersgroep bestaat uit 6 tweewekelijkse groepssessies van 1,5 uur, één 1-op-1 coachingsessie met mij en verschillende huiswerkopdrachten. We maken in de groepssessies onder andere gebruik van visualiaties en je krijgt alle tools die je nodig hebt om te kunnen groeien.
 4. Alle sessies vinden online plaats via Zoom.
 5. Iedere groepssessie wordt opgenomen en kun je na afloop terugkijken of luisteren.
 6. De investering voor de ondernemersgroep is eenmalig €550,- exclusief BTW.
 7. Er is een VIP optie waarbij je 3 persoonlijke coachingsessies met mij hebt, voor nog meer focus en resultaat. Deze optie kost €750,- ex BTW.
Ik heb deelgenomen aan de ondernemersgroep vanuit open nieuwsgierigheid en de wens om een goede start te maken met mijn nieuw op te richten bedrijf. Mijn belangrijkste doel daarbij was om mijn bedrijf vanuit echt plezier en flow op te zetten. Bij de start in de groep had ik wel een idee van wat mijn nieuwe bedrijf zou inhouden, maar dit was nog niet echt heel specifiek. Nu drie maanden verder is de naam van mijn bedrijf gekozen, is mijn missie helder geformuleerd, zijn de activiteiten van het bedrijf gedefinieerd en heb ik al een start gemaakt. Maar veel belangrijker, ik heb dit alles met hoofd én hart ervaren. Ik ben me er zeer van bewust geworden hoeveel kracht ervan uitgaat steeds als allereerste met mezelf af te stemmen. Het is wonderlijk hoeveel blijdschap dit geeft!
 
De begeleiding van Marinka was heel prettig en effectief. Ze houdt je bij de les, is altijd positief, maakt zaken helder en concreet voor je en straalt bovenal een groot vertrouwen naar mij en de andere deelnemers uit. Dat alles is zeer helpend en zorgt ervoor dat je net dat stapje verdergaat. Ook het contact met de andere deelnemers in de groep is helpend. Je leert van elkaar en ervaart dat dat waar jezelf mee worstelt, ook gedeeld wordt door de ander. 
 
Ik kan deelname aan de groep iedere ondernemer die graag vanuit flow en authenticiteit wilt ondernemen aanraden, of je nu een starter bent of al wat langer een bedrijf hebt.
Miranda

Benwelkom

Gister hebben we helaas alweer de laatste groepssessie van de ondernemerscoaching gehad. Nadat ik voor de zomer onsuccesvol een traject bij een businesscoach had afgerond twijfelde ik of ik nog weer met coaching zou beginnen. Tot jouw oproep in mijn inbox stond over authentiek ondernemen. Eigenlijk wist ik het toen al dat dit bij mij zou passen en na een kort telefoongesprek met jou was de knoop al snel door gehakt.

Afgelopen 3 maanden ben ik echt gaan uitdragen waar ik voor sta en waarvoor ik met Basis in Beweging ben gestart. Niet om gewoon maar fysiotherapie aan huis te doen. Wel om al mijn kennis en ervaring te combineren mensen via natuurlijk bewegen echt vooruit te laten gaan in hun gezondheid. De coachingsessies waren enorm waardevol door onderandere de oefeningen die we hebben gedaan, de persoonlijke aandacht in elke sessie en ook de verhalen en vragen van de andere ondernemers. De sessies gaven mij het extra zetje in zelfvertrouwen en overtuiging om echt voor mijn leuke verhaal te gaan staan.

Mijn producten zijn duidelijk, ik ben nu echt een fantastische workshop aan het neerzetten, er is meer structuur in mijn zichtbaarheid online, de combinatie werk-prive wordt steeds beter en zo kan ik nog wel even door gaan. Authentiek ondernemen is nu een stuk makkelijker geworden en geeft me toch veel energie!

Bedankt voor de begeleiding, de sturing, de ideeen en de oefeningen.

Janneke

Basis in Beweging

Marinka inspireert me enorm. Haar ondernemersgroep is de juiste hulplijn die ze aanbiedt als je als onderneemster op zoek bent naar inzicht, empowerment en duidelijkheid. Haar unieke kijk op je onderneming helpt je om je onderneming te groeien en dit te doen zonder jezelf te verliezen in het proces. Ik verheug me er enorm op om in de toekomst weer met haar samen te werken.

Elise

Elise Severino - Spiritueel Mentor

Veel gestelde vragen

 • Wat als ik niet bij alle groepssessies kan zijn?
  Geen probleem. Iedere sessie wordt opgenomen en na afloop krijg je toegang tot de opname, zodat je deze op een ander moment terug kunt kijken of luisteren.
 • Moet ik al precies weten wat mijn missie is voordat ik begin?
  Nee, je kunt de groep perfect gebruiken om jouw missie helder te krijgen en meteen de stappen te gaan zetten om deze uit te gaan dragen.
 • Leer ik marketingtechnieken in de groep, bijvoorbeeld het uitbreiden van mijn e-maillijst, lanceren of social media?
  Je leert in de groep waar je behoefte aan hebt. Je krijgt alle tools waarmee je je eigen unieke marketingplan of bedrijfsvoering kunt vormen, wat bij jou past.
 • Hoe weet ik of de groep bij me past?
  Door je hier aan te melden voor een kennismakingsgesprek, daarin bespreken we samen jouw wensen en hoe de groep je daarbij kan ondersteunen.
 • Ik heb het al ontzettend druk, is zo’n groep dan wel handig?
  Juist door tijd in te plannen voor ontwikkeling leer je meer ruimte te maken voor jezelf. Zodat je het minder druk gaat krijgen maar wél de stappen zet die je moet zetten. In de groep verwijderen we de zogenoemde ruis, dat wat jou afleidt en niet bijdraagt aan de resultaten die je wilt behalen.

Deze groep is voor jou wanneer:

 • Je in een flow terecht wilt komen, in je leven en in je onderneming
 • Je praktische stappen wilt zetten in jouw onderneming om verder te komen – stappen die bij JOU passen
 • Je een authentieke marketing strategie wilt maken
 • Je jezelf zichtbaar wilt maken op een manier die goed voelt voor jou
 • Je een diepere verbinding met jezelf aan wilt gaan
 • Je wilt vertrouwen op jezelf
 • Je er klaar voor bent om nieuwe stappen te zetten en buiten je comfort zone te gaan
 • Je oude, negatieve overtuigingen los wilt laten
 • Je samen wilt gaan werken met jouw saboterende stem, om er je kracht van te maken
 • Je plezier wilt hebben in wat je doet

Deze groep is niet voor jou wanneer:

 • Je niet aan jezelf wilt werken
 • Je niet gelooft in een authentieke zelf
 • Je er niet klaar voor bent om eerlijk tegen jezelf te zijn
 • Je niet open staan voor een andere aanpak
 • Je geen actie wilt ondernemen om je doelen te behalen

Voel je dat je er klaar voor bent om op een echt authentieke manier te gaan ondernemen?

Plan dan hier je kennismakingsgesprek in.

Ik kijk er enorm naar uit om jouw verhaal te horen en wat jij graag wilt bereiken, voor jezelf en je onderneming.

Hopelijk mag ik je binnenkort welkom heten in de eerstvolgende ondernemersgroep.

Ik kijk er naar uit!

Liefs,
Marinka

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close