fbpx

Level Up Your Mindset programma

In 3 maanden naar het niveau wat je nodig hebt om je doelen waar te maken.

Wil je meedoen? Vul het formulier onderaan deze pagina in, dan plannen we een intake!

Je bent een ambitieuze vrouw, je durft groots te dromen en je bent een echte aanpakker. Maar je bent ook gevoelig en intuïtief en het is voor jou belangrijk om bij jezelf te blijven.

 

Als je dit leest denk je meteen aan die ene droom of die ene grote stap. Dat waarvan jij diep vanbinnen weet: JA, dit wil ik! Het sluit helemaal aan bij wie jij bent.

Normaal ben je zo iemand die stappen zet wanneer ze iets wil. ‘Alles is mogelijk’ is je motto en hard werken heb je jarenlang gedaan – daardoor heb je veel bereikt, maar nu zie je ook dat dat harde werken jou vaker tegenwerkt dan goed doet.

Als je nadenkt over het zetten van de stappen die jij wil, voel je je vaak als verlamd. Je hebt niet de duidelijkheid en focus die je graag zou willen hebben en het voelt ook vaak alsof je er alleen voor staat.

De volgende juiste stap bepalen vind je nu lastig, het voelt allemaal zo groot en ontastbaar. Daardoor verlies je jezelf in de details of krijg je maar weinig uit handen. Daardoor blijft die droom ook in de toekomst liggen en daar baal je enorm van.

Als alles mogelijk was zou je dit namelijk het liefst NU willen, want je voelt aan alles dat dit is wat je moet doen.

When you change the way you look at things, the things you look at change – Wayne Dyer

Is dit herkenbaar:

 

Je weet wel wat je écht wilt, maar je twijfelt aan jezelf en aan je plannen.

Je bent (hoog)gevoelig en je wordt makkelijk beïnvloed door de energie van andere mensen. Het kost jou meer moeite om bij jezelf te blijven.

✓ Je merkt dat je niet meer zo goed voor jezelf zorgt als je zou kunnen en dat merk je onder andere aan je energieniveau.

Je doet wel een poging om je dromen waar te maken, maar de resultaten vallen tegen. Je durft er nog niet helemaal voor te gaan.

✓ Je ervaart weinig focus en bent niet zo productief als je kunt zijn.

✓ De mensen die het dichtst bij je staan krijgen regelmatig de volle lading, je hebt minder geduld met anderen en je zit gewoon niet zo lekker in je vel.

✓ Je ziet al die mooie online programma’s en masterclasses, maar je twijfelt of je dan niet in de droom van een ander stapt. Jij wil juist bij jezelf blijven.

✓ Dit soort gedachten komen regelmatig in je op: ‘Als ik al niet eens in staat ben om lekker in mijn vel te zitten in mijn dagelijks leven, hoe moet ik dan mijn dromen gaan waarmaken?’

✓ Telkens wanneer je een bericht leest over de Wet van Aantrekking schiet je in de stress omdat je bang dat jij niet aantrekt wat je wilt.

✓ Je wil nu echt voor jezelf gaan kiezen.

Al die ideeën waar je vrolijk van wordt zijn er wel, alleen voelt het alsof je elke keer vast loopt. Je voelt je soms als verlamd en als je een stap zet lijk je zelfs harder tegen de lamp de lopen. Soms krijg je het gevoel dat het niet voor je is weggelegd of dat je iets fout doet.

Liefst ga je namelijk volle kracht vooruit, laat je je voor een groot deel leiden door je gevoel en inspiratie en zet je ook de stappen die nodig zijn. Waarom lukt dat nu dan niet?

Je wilt dolgraag je ambitie én je gevoeligheid en intuïtie in kunnen zetten voor iets wat je écht graag wilt.

Als bovenstaande herkenbaar voor je is, dan pas je in het Level Up Your Mindset programma.

Deelnemen aan het programma kan alleen door middel van een persoonlijke intake met mij, daarvoor kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. Ik kijk er naar uit!

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Marinka Bil en ik was altijd zo iemand die de lat altijd enorm hoog legde. Had ik die eenmaal bereikt, dan legde ik de lat gewoon nog een stukje hoger voor mezelf. Tegelijkertijd was ik enorm gevoelig voor de energie van anderen en daarbij introvert. Ik voelde me nooit echt ergens bij horen en niet op mijn gemak in groepen, laat staan om mezelf te laten zien zoals ik was. Tot ik op mijn 16e volledig instortte en chronisch vermoeid werd – van Nederlands kampioen zwemmen ging ik naar iemand die alleen nog op de bank kon liggen.

Mijn herstel duurde 8 jaar en ik was op een gegeven moment de enige die erin geloofde dat ik beter kon worden. Ik voelde dat er meer in me zat.

Inmiddels voel ik me fitter dan ooit maar ik heb ook een heel groot cadeau gekregen in deze periode: Ik ben dichter bij mezelf gekomen dan ooit. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk heel veel te bieden heb, inclusief mijn intuïtie en gevoel, en ik ervaarde hoe heerlijk het was om mezelf te zijn. Ik liep over van energie, inspiratie en motivatie en ik ging doen wat ik écht het allerliefst wilde.

Ik ben mijn EIGEN leven gaan leiden en vanuit mezelf ben ik gaan bijdragen aan de maatschappij, op een manier die ik wilde.

Het is mijn missie om andere ambitieuze vrouwen ook naar dit niveau te brengen – in verbinding met zichzelf en van daaruit in verbinding met de wereld. Want ze hebben zo veel moois te bieden. Alleen ze houden zich, net zoals ik altijd deed, tegen.

Ik heb ontdekt hoe je hier doorheen kunt stappen en hoe je de mindset aan kunt nemen die je nodig hebt om daar waar je naartoe wilt te komen. Vol energie en vol inspiratie. Want als jij lekker in je vel zit dan heb je zo ontzettend veel te bieden en trek je voor jezelf niet alleen meer mentale vrijheid aan, maar ook financiële vrijheid.

Marinka

Waarom het Level Up Your Mindset programma?

In dit programma sta jij voorop, jij bent namelijk de basis. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een enorme innerlijke kracht heeft en dat iedereen in staat is om een passende strategie voor zichzelf te vinden om te komen waar ze heen willen gaan.

Kijk maar naar Tony Robbins, Oprah Winfrey of J.K. Rowling. Zij hadden ooit helemaal niets en maken nu een enorme impact op de wereld, terwijl ze zelf ook vrij en vol overvloed kunnen leven. Niet omdat ze hier de middelen voor hadden, maar door de kracht uit zichzelf te halen.

Het is dan ook niet een gebrek aan strategie wat jou tegen houdt.

Heel simpel gezegd houd je jezelf tegen. Je bent zelf je grootste blokkade of de grootste ‘beer op de weg.’

Als ambitieuze vrouw weet je als geen ander hoe je iets gedaan moet krijgen, hoe je stappen moet zetten en hoe je je doelen bereikt. Alleen het nastreven van een doel wat echt bij jou past, wat voort komt vanuit jezelf… Dat is toch andere koek, zo blijkt nu.

Zodra iets ontzettend persoonlijk en authentiek is, komen er allerlei blokkades omhoog. Weerstand, oude overtuigingen, ineens houd je jezelf eigenlijk heel klein. Dat is zo frustrerend, zeker wanneer veel dingen jou altijd relatief moeiteloos afgaan.

Als je jouw doel in het verleden voor een ander op had moeten zetten dan was het je zo gelukt, toch? 

Dat is wat het verschil maakt – het komt voort vanuit jezelf. Het is echt persoonlijk.

Dat het zo persoonlijk is maakt dat jouw hersenen zeggen: ‘Hee, is dit wel veilig? Durf ik dit wel?’ Iets doen wat écht belangrijk voor jezelf is, triggert namelijk een heleboel oude patronen en beperkende overtuigingen.

Door die patronen te gaan herkennen en ze vervolgens te transformeren kom je op het volgende niveau wat je zoekt. Dan ben je in staat om de beste versie van jezelf te zijn en jouw doelen wél moeiteloos waar te maken, zoals je van jezelf gewend bent.

Ik weet als geen ander hoe het is om door die blokkades heen te werken en daar de vruchten van te plukken en daarom kan ik jou er ook bij helpen.

Het Level Up Your Mindset programma duurt 3 maanden en daarin ga je zowel met een groep als individueel met mij aan de slag, om zo het maximale uit het programma te kunnen halen en de transformatie te kunnen behalen die je nu nodig hebt.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

Het doel van het Level Up Your Mindset programma is jou naar het volgende niveau in je mindset te brengen. Ik help jou om de persoon te worden die je wilt zijn, zodat jij je doelen moeiteloos kunt bereiken, vanuit jezelf. Zodat je niet langer vast blijft lopen maar je weer in die flow zit die je nodig hebt.

 • Kick-off sessie van 2 uur.
  Hierin bekijken we samen jouw huidige situatie en bespreken we waar je heen wilt en wat je tegen houdt. Aan het einde van de sessie heb je een praktisch stappenplan voor de komende 3 maanden en heb je de tools om aan je blokkades te werken.
 • Elke 2 weken een 1-op-1 call van 30 minuten om te bespreken waar je op dat moment staat en waar je nog tegenaan loopt. In deze sessies help ik je om door blokkades heen te werken die omhoog zijn gekomen, zodat je door blijft gaan in plaats van vast komt te zitten.
 • 3x een online masterclass met de andere 9 deelnemers, de onderwerpen daarvan worden ingevuld aan de hand van de vragen van de deelnemers.
 • 3x een online breathwork sessie met de groep, zodat je nog effectiever door blokkades heen kunt werken, je dichter bij jezelf komt en je helder krijgt waar jij nog mag groeien.
 • 3x een online mastermind met de groep waarin je met de andere deelnemers kunt delen waar je staat en waarin we met elkaar meedenken.
 • Toegang tot een besloten facebookgroep voor support.
 • Onbeperkte e-mail support van mij.

Het Level Up Your Mindset programma is voor jou als jij:

 • Ambitieus bent en je die doelen die écht belangrijk voor je zijn wilt behalen. Je wilt jouw ambitieuze spirit gaan inzetten voor jezelf en jouw leven, omdat je weet dat je van daaruit zoveel moois in de wereld kunt brengen.
 • Gevoelig bent en je dat deel van jezelf in wilt zetten als kracht in plaats van jezelf telkens aan te passen aan anderen. 
 • Bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken en waar je jezelf tegen houdt, en je het transformatieproces ook echt wilt aangaan.
 • Het belangrijk vindt om naar je gevoel te luisteren, maar daar niet in vast wilt lopen. Je wilt wel stappen blijven zetten en DOEN.
 • Je eigen verantwoordelijkheid neemt. Ik geef jou de tools die je nodig hebt, jij zet ze voor jezelf in en zet de stappen die nodig zijn.
 • Jezelf kwetsbaar op durft te stellen wanneer dat nodig is, zodat je kunt transformeren.

Bovenal is dit programma voor jou wanneer je niet perfect bent. Je bent mens. Ergens weet je dat wel, maar het voelt soms toch alsof er altijd die torenhoge eisen zijn. Je wilt eindelijk gewoon jezelf zijn en je wilt weten én voelen dat dat voldoende is.

Dit programma is NIET voor jou als je:

Op zoek bent naar standaard coaching en je alleen aan je strategie wilt werken. Ik help jou met je mindset, omdat ik weet dat je daar het allergrootste verschil mee kunt maken. Dit programma is echt voor die vrouwen die niet even snel een doel willen bereiken of alleen voor zichzelf leven, maar die een verschil willen maken in de wereld en bereid zijn om aan zichzelf te werken om daar te komen.

Als je dat doet, dan is geld (in overvloed) verdienen daarvan een logisch gevolg.

Aan het einde van het Level Up Your Mindset programma heb jij:

 

✓ Nieuwe energie en een duidelijke visie waarmee je naar jouw doel toe kunt werken.

✓ Veel minder blokkades en beren op de weg, want daar heb je in dit programma zelf doorheen gewerkt. Bovendien heb je de tools in handen om er in de toekomst ook zelf doorheen te blijven werken.

✓ Een praktisch stappenplan om te komen waar je wilt.

✓ Een ijzersterke verbinding met je gevoel, zodat je dit moeiteloos kunt volgen.

✓ Weet je waar je strategie nodig hebt en hoe je dit kunt inzetten vanuit jezelf.

✓ Vertrouwen in jezelf, waar je nu staat, maar ook in de toekomst.

✓ Alle tools waarmee JIJ lekker in je vel kunt zitten, elke dag weer, zodat je je energie, motivatie, inspiratie en flow vasthoudt.

✓ Meer rust en balans in je leven.

Ervaringen

“Ik volgde Marinka al een tijdje op instagram. Ik heb haar de omslag zien maken naar datgene wat haar hart haar ingaf. Toen dacht ik al…Dat wil ik ook!! Nadat ik besloten had om voor mezelf te gaan beginnen, bleek ze een groep te coachen. Hier had ik wel oren naar. Nou, ik ben er nog steeds blij mee dat ik deelgenomen heb. Het inzicht dat dat nare gevoel weerstand is en dat dat er mag zijn, maar dat je er echt even doorheen moet. Dit heb ik niet alleen. De tools hier mee om te gaan, zorgen voor een positieve en realistische kijk op wat ik wil. Daardoor kom ik steeds meer bij mijn eigen ik en blijf ik trouw aan wat ik wil. Dit is zo bevrijdend!”

– Mireille van Hassel

“Dankzij het traject van Marinka ben ik me veel meer bewust van de onderliggende reden van bepaalde patronen. Doordat ik me daar nu meer bewust van ben, en Marinka ons ook een zeer makkelijk toepasbare methode heeft geleerd om de belemmerende overtuigingen aan te pakken, lukt het me steeds beter en steeds sneller om hier doorheen te stappen en dus verder te kunnen ipv stil te vallen. Ik heb het traject dan ook als super waardevol ervaren. Een fijne groep met genoeg tijd en aandacht voor iedereen!”

– Sadie Voorn

“Nadat ik voor de zomer onsuccesvol een traject bij een businesscoach had afgerond twijfelde ik of ik nog weer met coaching zou beginnen. Tot jouw oproep in mijn inbox stond over authentiek ondernemen. Eigenlijk wist ik het toen al dat dit bij mij zou passen en na een kort telefoongesprek met jou was de knoop al snel door gehakt.

Afgelopen 3 maanden ben ik echt gaan uitdragen waar ik voor sta en waarvoor ik met Basis in Beweging ben gestart. Niet om gewoon maar fysiotherapie aan huis te doen. Wel om al mijn kennis en ervaring te combineren mensen via natuurlijk bewegen echt vooruit te laten gaan in hun gezondheid. De coachingsessies waren enorm waardevol door onder andere de oefeningen die we hebben gedaan, de persoonlijke aandacht in elke sessie en ook de verhalen en vragen van de andere ondernemers. De sessies gaven mij het extra zetje in zelfvertrouwen en overtuiging om echt voor mijn leuke verhaal te gaan staan.

Mijn producten zijn duidelijk, ik ben nu echt een fantastische workshop aan het neerzetten, er is meer structuur in mijn zichtbaarheid online, de combinatie werk-prive wordt steeds beter en zo kan ik nog wel even door gaan. Authentiek ondernemen is nu een stuk makkelijker geworden en geeft me toch veel energie!”

– Janneke de Jong, Basis in Beweging

“Marinka inspireert me enorm. Haar programma is de juiste hulplijn die ze aanbiedt als je op zoek bent naar inzicht, empowerment en duidelijkheid. Haar unieke kijk helpt je om te groeien en dit te doen zonder jezelf te verliezen in het proces. Ik verheug me er enorm op om in de toekomst weer met haar samen te werken.”

– Elise Severino

“Ik heb deelgenomen aan het programma vanuit open nieuwsgierigheid en de wens om een goede start te maken met mijn nieuw op te richten bedrijf. Mijn belangrijkste doel daarbij was om mijn bedrijf vanuit echt plezier en flow op te zetten. Bij de start in de groep had ik wel een idee van wat mijn nieuwe bedrijf zou inhouden, maar dit was nog niet echt heel specifiek. Nu drie maanden verder is de naam van mijn bedrijf gekozen, is mijn missie helder geformuleerd, zijn de activiteiten van het bedrijf gedefinieerd en heb ik al een start gemaakt. Maar veel belangrijker, ik heb dit alles met hoofd én hart ervaren. Ik ben me er zeer van bewust geworden hoeveel kracht ervan uitgaat steeds als allereerste met mezelf af te stemmen. Het is wonderlijk hoeveel blijdschap dit geeft!

De begeleiding van Marinka was heel prettig en effectief. Ze houdt je bij de les, is altijd positief, maakt zaken helder en concreet voor je en straalt bovenal een groot vertrouwen naar mij en de andere deelnemers uit. Dat alles is zeer helpend en zorgt ervoor dat je net dat stapje verdergaat. Ook het contact met de andere deelnemers in de groep is helpend. Je leert van elkaar en ervaart dat dat waar jezelf mee worstelt, ook gedeeld wordt door de ander.

Ik kan deelname aan de groep iedere ondernemer die graag vanuit flow en authenticiteit wilt ondernemen aanraden, of je nu een starter bent of al wat langer een bedrijf hebt.”

– Miranda Kester, Ben Welkom

Veel gestelde vragen

Wanneer start het Level Up Your Mindset programma?
Elk kwartaal start er een nieuwe groep, de volgende groep start in januari 2021.

Wat kost het Level Up Your Mindset programma?
€1500 exclusief 21% BTW. Je mag dit ook in 3 termijnen betalen van €525 exclusief 21% BTW.

Wat als ik niet bij alle groepssessies kan zijn?
Geen probleem. Iedere sessie wordt opgenomen en na afloop krijg je toegang tot de opname, zodat je deze op een ander moment terug kunt kijken of luisteren.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.
Dat snap ik, ik vind het zelf ook elke keer weer spannend om in iets te investeren, ook wanneer ik weet dat het me enorm gaat helpen.

Maar.. Wat kost het je om deze investering NIET te doen? Hoe lang stel je jouw droom of doel al uit, en hoe lang ga je dat nog blijven doen? Het perfecte moment waarop het veilig voelt om te investeren komt namelijk nooit.

Hoe weet ik of de groep bij me past?
Door je hier aan te melden voor een kennismakingsgesprek, daarin bespreken we samen jouw wensen en hoe de groep je daarbij kan ondersteunen.

Ik heb het al ontzettend druk, is zo’n groep dan wel handig?
Juist door tijd in te plannen voor ontwikkeling leer je meer ruimte te maken voor jezelf. Zodat je het minder druk gaat krijgen maar wél de stappen zet die je moet zetten. In de groep verwijderen we de zogenoemde ruis, dat wat jou afleidt en niet bijdraagt aan de resultaten die je wilt behalen.

 

Heb je andere vragen? Stuur gerust een mail naar info@marinkabil.com.

Ben je enthousiast en denk je: JA! Of weet je nog niet zeker of dit iets voor je is? Vul dan onderstaand formulier in, dan plannen we een gesprek. Hierin ga ik je niet proberen het programma te verkopen, maar kijken we samen of het iets voor jou is of niet.

6 + 9 =

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close