fbpx

Leef Jouw Leven programma

In 12 weken weer terug in verbinding met jezelf komen, naar jouw kern, om vanuit die kern te kunnen gaan leven.

Ben je er al over uit dat je mee wilt doen? Klik dan meteen op de knop hieronder om je in te schrijven.

 

Je voelt dat je meer uit je leven kunt halen dan je nu doet. Diep vanbinnen weet je dat er meer in zit, je hart vertelt het je al een tijdje.

 

Je weet alleen niet hoe je dat moet doen. Je twijfelt aan jezelf, durft nog niet echt voor jezelf te kiezen en bent bang dat anderen dan negatief over je zullen denken.

Toch ben jij steeds degene waar mensen naartoe komen met hun verhaal. Ze vertellen je alles, soms zonder dat je iets hoeft te zeggen. Hoe zou het zijn om dat vertrouwen wat anderen in jou hebben, ook in jezelf te hebben?

Je hebt altijd geleerd dat hard werken de norm is, en ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ is jou met de paplepel ingegoten.

Alleen de laatste tijd voelt dat niet meer goed. Dat harde werken staat je tegen, je voelt die drang naar meer en je wil meer voor jezelf gaan kiezen.

Je wil jezelf gaan ZIJN.

Want je hebt ergens wel die ene droom die je fantastisch lijkt en je wil graag ontdekken wat jij nu eigenlijk écht wil. 

Je wil alleen niet in een of ander zweverig programma stappen, daar ben je niet aan toe. Persoonlijke ontwikkeling, zonder de geitenwollen sokken, is wat jou aanspreekt.

Leef Jouw Leven programma

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you.”

– Maya Angelou

Is dit herkenbaar:

 

✓ Je bent van nature gevoelig, als kind had je al het gevoel dat je anders was.

✓ Je bent perfectionistisch aangelegd, je legt de lat altijd hoger. Dat breekt je regelmatig op.

✓ Je hebt je gevoel een hele tijd uitgeschakeld, want het leek alsof niemand daar op zat te wachten.

✓ Je voelt je al een tijd niet ‘jezelf’, daardoor weet je niet zo goed wie je bent en wat je wilt.

✓ Je energieniveau valt je regelmatig tegen, je bent moe.

✓ Je ervaart weinig focus en bent niet zo productief als je kunt zijn.

✓ Je weet dat er meer in je zit, maar het frustreert je als je dit eruit probeert te halen. Waarom lukt dit niet?

✓ Wanneer je intuïtie je iets vertelt ga je twijfelen en uiteindelijk luister je er alweer niet naar.

✓ Je bent er klaar mee om jezelf steeds maar aan te passen aan anderen. Het is toch nooit goed.

✓ Je wil jouw potentie gaan ontdekken en uitdragen.

Je weet wel dat je meer uit je leven zou kunnen halen, maar elke keer dat je het probeert loop je tegen zo veel twijfels en onzekerheden aan dat je het toch maar niet doet. Je voelt je niet echt begrepen, maar ergens voel je ook dat jouw unieke zijn iets heel moois is en dat je daarmee echt iets kunt bijdragen aan de wereld. Zonder jezelf voorbij te lopen.

Er komen regelmatig ideeën in je op waarvan je enorm enthousiast wordt, maar je ziet niet hoe je daar iets mee kunt. Het voelt mooi, maar niet realistisch.

Liefst laat je je voor een groot deel leiden door je gevoel en inspiratie en zet je ook de stappen die nodig zijn. Waarom lukt dat nu dan niet?

Als bovenstaande herkenbaar voor je is, dan pas je in het Leef Jouw Leven programma.

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Marinka Bil en ik was altijd zo iemand die de lat altijd enorm hoog legde. Had ik die eenmaal bereikt, dan legde ik de lat gewoon nog een stukje hoger voor mezelf. Tot ik op mijn 16e volledig instortte en chronisch vermoeid werd – van Nederlands kampioen zwemmen ging ik naar iemand die alleen nog op de bank kon liggen.

Mijn herstel duurde 8 jaar en ik was op een gegeven moment de enige die erin geloofde dat ik beter kon worden. Ik voelde dat er meer in me zat.

Inmiddels voel ik me fitter dan ooit maar ik heb ook een heel groot cadeau gekregen in deze periode: Ik ben dichter bij mezelf gekomen dan ooit. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk heel veel te bieden had en ik ervaarde hoe heerlijk het was om mezelf te zijn. Ik liep over van energie, inspiratie en motivatie en ik ging doen wat ik écht het allerliefst wilde.

Ik ben mijn EIGEN leven gaan leiden en vanuit mezelf ben ik gaan bijdragen aan de maatschappij, op een manier die ik wilde.

Het is mijn missie om andere ambitieuze vrouwen ook naar dit niveau te brengen – in verbinding met zichzelf en van daaruit in verbinding met de wereld. Want ze hebben zo veel moois te bieden. Alleen ze houden zich, net zoals ik altijd deed, tegen.

Ik heb ontdekt hoe je hier doorheen kunt stappen en hoe je de mindset aan kunt nemen die je nodig hebt om daar waar je naartoe wilt te komen. Vol energie en vol inspiratie. Want als jij lekker in je vel zit dan heb je zo ontzettend veel te bieden en trek je voor jezelf niet alleen meer mentale vrijheid aan, maar ook financiële vrijheid.

Marinka

Waarom het Leef Jouw Leven programma?

Veel vrouwen voelen dat er zo veel meer uit ze te halen valt. Alleen ze werken al zo hard dat ze er niets meer bij kunnen nemen. Zeker wanneer je gevoelig bent is de grens tussen hard werken en overlopen al snel bereikt.

In het Leef Jouw Leven programma leer ik je dichter bij jezelf te komen, bij wie jij echt bent. Je maakt kennis met de overtuigingen die jou nog tegen houden om echt jezelf te zijn en je leert hoe je die overtuigingen kunt transformeren.

Vervolgens leer ik je vanuit jouw kern volop het leven in te stappen. Want van daaruit hoef je niet meer steeds harder te werken. Dan kun je gaan doen waar jij energie van krijgt en kom je eindelijk in die positieve, opwaarste spiraal terecht.

Je kunt bovendien niet alleen energie krijgen van wat je doet, maar daardoor ook nog eens lekkerder in je vel zitten, meer flow en balans ervaren én je gaat daardoor nog meer bijdragen aan anderen ook.

Ik weet dat jij niet een simpele truc nodig hebt om beter te plannen en je hebt ook niet het nieuwste workout plan nodig. Jij wil meer dan dat. Je wil uit het oppervlakkige stappen en meer diepgang in jezelf en in je leven, omdat je voelt dat daar veel winst te behalen valt.

Als er een simpele truc was dan had je die tenslotte al gevonden én toegepast, want zo zit je wel in elkaar.

Voor jezelf gaan kiezen voelt in de basis niet veilig. Het maakt dat jouw hersenen zeggen: ‘Hee, is dit wel veilig? Durf ik dit wel?’ Iets doen wat écht belangrijk voor jezelf is, triggert namelijk een heleboel oude patronen en beperkende overtuigingen.

Door die patronen te gaan herkennen en ze vervolgens te transformeren kom je op het volgende niveau wat je zoekt. Dan ben je in staat om de beste versie van jezelf te zijn en jouw doelen wél moeiteloos waar te maken, zoals je van jezelf gewend bent.

Ik weet als geen ander hoe het is om door die blokkades heen te werken en daar de vruchten van te plukken en daarom kan ik jou er ook bij helpen.

Het Leef Jouw Leven programma duurt 12 weken. Iedere week komt er een ander onderwerp aan bod waarmee je aan de slag gaat, door middel van video’s en opdrachten. Om het maximale uit het programma te kunnen halen is er elke 2 weken een online masterclass en Q&A sessie met de andere deelnemers, zodat je de support krijgt die je nodig hebt.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

Het doel van het Leef Jouw Leven programma is het verdiepen van je leven. Je leert jezelf beter kennen, je leert waar je jezelf tegen houdt en hoe je daar doorheen kunt stappen. Je leert alles wat je nodig hebt om vanuit jezelf te kunnen gaan leven.

 • 12 modules in een online omgeving
  Iedere week ontvang je 2 video’s en minimaal 1 huiswerk opdracht om het onderwerp van de week te verdiepen en op jezelf toe te passen.
 • Elke 2 weken een online masterclass en Q&A sessie met de andere deelnemers
  Hierin komt telkens een ander onderwerp aan bod, kun je vragen stellen en er is ook regelmatig een gastspreker aanwezig. Deze live sessies worden opgenomen zodat je ze ook terug kunt kijken.
 • Toegang tot een besloten facebookgroep voor support, om je verhaal te delen en vragen te stellen.
 • Toegang tot de meditatiebibliotheek waarin je verschillende geleide meditaties vindt die je op ieder moment van de dag kunt beluisteren.

Het programma ziet er als volgt uit:

 • Week 1 – Leven vanuit je kern en innerlijke rust
 • Week 2 – Jouw kernwaarden
 • Week 3 – Acceptatie en loslaten
 • Week 4 – Zelfliefde en zelfbeeld
 • Week 5 – Zelfzorg
 • Week 6 – Van dromen naar doen
 • Week 7 – Beperkende overtuigingen transformeren
 • Week 8 – Gevoelskeuzes maken en luisteren naar je intuïtie
 • Week 9 – Prioriteiten stellen
 • Week 10 – Je lichaam als kompas
 • Week 11 – Leven vanuit jezelf
 • Week 12 – Omgaan met tegenslagen

Het Leef Jouw Leven programma is voor jou als jij:

 • Meer uit je leven wilt halen dan je nu doet, omdat je voelt dat het erin zit.
 • Groots kunt dromen en ambitieus bent, maar je weet nog niet zo goed hoe je daar kunt komen.
 • Meer vanuit jezelf wilt gaan leven, jezelf zijn. Je wil je masker afzetten en je niet steeds aanpassen.
 • Op zoek bent naar praktische tools om je zelfkennis te verdiepen.
 • Niet alleen meer kennis wilt, maar vooral ook stappen wil zetten in je leven. Je wil DOEN.
 • Meer zelfvertrouwen wilt.
 • Balans in je leven wilt, op alle gebieden. Zonder compromissen te sluiten.
 • Bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken en waar je jezelf tegen houdt, en je het transformatieproces ook echt wilt aangaan.
 • Je eigen verantwoordelijkheid neemt. Ik geef jou de tools die je nodig hebt, jij zet ze voor jezelf in en zet de stappen die nodig zijn.
 • Het niet meer altijd zelf en in je eentje wilt doen.

Bovenal is dit programma voor jou wanneer je niet meer steeds die hoge eisen aan jezelf wilt stellen, en toch ergens wilt komen in je leven. Je wil meer en verder, zonder steeds zo hard te werken en teveel van jezelf weg te geven.

Dit programma is NIET voor jou als je:

Op zoek bent naar 1-op-1 coaching, dat zit niet in dit programma. Wel krijg je natuurlijk support van mij en de andere deelnemers in de facebookgroep én kun je mij e-mailen met al je vragen.

Aan het einde van het Leef Jouw Leven programma heb jij:

 

✓ Meer inzicht in jezelf, wie je echt bent en hoe je vanuit jezelf kunt leven.

✓ Alle tools om je beperkende overtuigingen te transformeren, en je hebt er ook al door een aantal heen gewerkt.

✓ Je voelt je vrijer om jezelf te zijn en hebt meer zelfvertrouwen.

✓ Inzicht in je intuïtie en hoe je dit kunt inzetten in alles wat je doet.

✓ Een duidelijk plan waarmee je jezelf op de eerste plek zet, van waaruit jij jezelf elke dag goed kunt voelen.

✓ Inzicht in je perfectionisme. Je weet wat je kunt doen om dit los te laten en toch het beste uit jezelf te halen. 

✓ Meer rust en balans in je leven.

✓ De drive om (nog) meer te gaan doen wat voor jou goed voelt en het vertrouwen om die stappen ook echt te gaan zetten.

Ervaringen

“Het programma legt een soort vergrootglas op alles wat je graag wilt, en ook op wat je niet meer wilt.”

“Dat goed voor mezelf zorgen, dacht ik jaren lang al te doen. Dit door gezond eten, veel bewegen, en me netjes te gedragen. Ontzettend gedisciplineerd! Dus ik dacht juist goed bezig te zijn. Maar je les over zelfzorg heeft me in laten zien dat ik daardoor alle lekkere en gezellige momentjes met mijn gezin anders had beleefd, en niet de rust pakte in mijn trainingsschema en werkweek die mijn lichaam nodig had. En door altijd binnen de lijntjes te kleuren de rebel in mezelf kwijt was, waardoor ik ontzettend veel lol en plezier ben mis gelopen. Die rebel is juist mijn authentieke zelf, die had ik echt gemist.”

“Ik vind het een groot voordeel dat de lessen ten alle tijden terug gekeken kunnen worden. Veel heb ik meerdere keren gezien, omdat ik er na een paar dagen er anders in stond of er gewoon meer aan toe was en daardoor ook weer andere inzichten kreeg. Je legt het met veel enthousiasme en goede voorbeelden heel duidelijk uit. Ik kijk uit naar de volgende weken!!”

“Vermoeidheid heeft bij mij in de afgelopen jaren een hele negatieve lading gekregen. Ik zag het als een last, omdat ik dingen had gepland en bij vermoeidheid daarvan maar de helft kon volbrengen. Door de opdrachten kwam ik erachter dat vermoeidheid niet meer is dan een functie van je lijf om aan te geven dat je rust nodig hebt. Een heel mooi signaal om even de batterij op te laden. Ik wordt ook niet boos op mijn telefoon als deze aangeeft nog maar 10 % batterij te hebben, dan gaat deze zonder frustratie aan de oplader. Door deze positieve kijk op mijn problemen met vermoeidheid kan ik het bij mezelf toestaan, zorg ik extra goed voor mezelf, zoals afgelopen week.”

“Ik ben ontzettend vriendelijk en behulpzaam naar anderen, mensen kunnen veel maken. Maar eigenlijk nooit tevreden over mezelf, een enorme perfectionist en ik kan naar mezelf niets goed doen of zie er nooit goed genoeg uit. Door te oefenen in zelfliefde en de realiteit echt te zien heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Waar ik in het begin mijn toekomstige zelf als een niet te bereiken droom zag, en de eerste lessen dit ook moeilijk kon bevatten, zie ik nu dat ik deze inderdaad gewoon al ben. Ik ben oké, mijn lijf is oké. Ik ben gek op mijn man en kinderen, heb lieve familie en vrienden. Ik ben gezond en heb de kennis om dat zo te houden, heb een leuke baan en geweldige collega’s, en een prachtig huis op een mooie plek. Zoals Byron Katie schrijft: ik ben aan het lijden in het paradijs. Zo mooi om te beseffen dat ik niet aan het lijden ben, maar dat mijn gedachten aan het lijden zijn.”

Veel gestelde vragen

Wanneer start het Leef Jouw Leven programma?
Je kunt op elk gewenst moment instappen.

Hoe lang duurt het Leef Jouw Leven programma?
Het programma duurt 12 weken.

Hoeveel tijd ben ik elke week kwijt?
Als je alle video’s kijkt en de opdrachten doet, ben je gemiddeld 1,5 uur per week bezig.

Hoe lang houd ik toegang tot het programma?
Je houdt 6 maanden toegang, om ervoor te zorgen dat je het programma daadwerkelijk doorloopt.

Wat kost het Leef Jouw Leven programma?
€290,- inclusief BTW.

Wat als ik niet bij de live sessies kan zijn?
Geen probleem. Iedere sessie wordt opgenomen en na afloop krijg je toegang tot de opname, zodat je deze op een ander moment terug kunt kijken of luisteren. 

Ik twijfel of dit bij me past! Wat moet ik doen?
Stuur me een mailtje via info@marinkabil.com, dan plannen we een kort gesprek in. Zodat jij voor jezelf kunt kiezen of dit iets voor je is of niet.

Ik heb het al ontzettend druk, is zo’n programma dan wel handig?
Juist door tijd in te plannen voor ontwikkeling leer je meer ruimte te maken voor jezelf. Zodat je het minder druk gaat krijgen maar wél de stappen zet die je moet zetten.

In hoeverre is dit programma anders dan het boek Leef Jouw Leven?
Het programma sluit aan op het boek, maar je hoeft het boek niet eerst gelezen te hebben om het programma te kunnen volgen. Zowel de inhoud als de opdrachten zijn anders, daarnaast is het programma veel interactiever en krijg je ondersteuning.

 

Heb je andere vragen? Stuur gerust een mail naar info@marinkabil.com.

Ben je enthousiast en denk je: JA! Klik hieronder om je meteen aan te melden.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close